Nieuws en promo's

Nieuwe openingsuren van januari

Nieuwe openingsuren van januari

Ambacht en passie staan bij ons centraal.
Dat proberen we u te laten zien en u vooral te laten proeven door alles zelf te maken.
De eigen bereidingen is net wat ons typeert en waar wij voldoening uit halen.
Kwaliteit dragen we hoog in het vaandel.
Maar de combinatie met ons gezin wordt moeilijk.
Daarom hebben we besloten om onze openingsuren aan te passen.
We sluiten nu op zondag en op zaterdag staan we een uur langer voor u klaar.
Dit geeft ons de mogelijkheid om meer aandacht te geven aan onze producten maar ook aan ons eigen gezin.
We hopen dan ook oprecht op uw begrip!

Meer ruimte voor slagerij Ceursters-Daneels

Meer ruimte voor slagerij Ceursters-Daneels

Krantenartikel over onze nieuwe zaak!

05-05-2017

Duroc d'Olives

Duroc d'Olives

Vanaf heden gaan we uitsluitend werken met vlees Duroc d'Olives varkens. Waarom? Omdat ik als slager ervan overtuigd ben dat dit het beste varkensvlees is dat je op de Belgische markt kan vinden. Het is afkomstig van het Duroc ras. Het Duroc varken heeft meer intramusculair vet, wat zijn vlees malser en sappiger maakt. Maar wat doet die olijf in zijn naam? Door olijfolie bij het varkensvoer te mengen, dat verder alleen uit pure granen bestaat, maken ze de smaak van het vlees nog beter. Het malste en sappigste varkensvlees met een verrukkelijke smaak!

23-02-2016

Krantenartikel berichtenblad

Krantenartikel berichtenblad

Krantenartikel in Het Berichtenblad, krant van deze streek.

Krantenartikel zondagskrant

Krantenartikel zondagskrant

Krantenartikel in de zondagskrant tijdens ons openingsweekend op 20 januari 2013.

Krantenartikel opening

Krantenartikel opening

Krantenartikel in Gazet van Antwerpen op donderdag 17 januari 2013. Eén dag voor onze opening.